Digitaal Zwaailicht

Met een druk op de knop jezelf zichtbaar maken voor weggebruikers?

PROBEER NU

Download hieronder de app

De eerste 30 dagen gratis

Maak jezelf zichtbaar

Met het Digitaal Zwaailicht maak je jezelf zichtbaar voor aankomend verkeer. Met een druk op de knop krijgen bestuurders in jouw omgeving een waarschuwing dat jij aan het werk bent langs de weg.

Lees Meer

Het Digitaal Zwaailicht is onderdeel van de STAN app en combineert de betrouwbare techniek van Flister met het gebruiksgemak van een mobiele app

Het Digitaal Zwaailicht komt voort uit Flister; een toepassing die al vele jaren de veiligheid op de Nederlandse wegen vergroot. Hoe? Nood- en hulpdiensten zenden via inbouwapparatuur een signaal uit naar weggebruikers om hen te attenderen dat de verkeerssituatie afwijkend is en extra attentie benodigd is. Eerst ging dit nog via fm frequenties, tegenwoordig verloopt deze early warning gedigitaliseerd; via serviceproviders komt het signaal tijdig binnen bij de weggebruiker.

Het beschikbaar stellen van deze functionaliteit via een mobiele app biedt iedere medewerker die op en rond de weg aan het werk is, de mogelijkheid zijn eigen veiligheid te vergroten in risicovolle situaties.

Cruciaal in de ontwikkeling is het voorkomen van valse meldingen die door onjuist gebruik kunnen ontstaan. Hier zijn onze developers van doordrongen en hebben slimmigheden gemaakt om de berichtgeving naar de weggebruiker zo nauwkeurig mogelijk te laten verlopen.

Zo werkt het

1

Log in

Veilig inloggen met code garandeert privacy, waar discretie en anonimiteit voorop staan. Verzamelde gegevens worden geaggregeerd verwerkt, waardoor individuele privacy behouden blijft, terwijl waardevolle inzichten worden verkregen.

2

Selecteer jouw situatie

Selecteer of je actief bent in een stationaire of dynamische afzetting, zodat waarschuwingen op de juiste wijze naar weggebruikers om jou heen kunnen worden verzonden.

3

Maak jezelf zichtbaar

Nadat de app jouw locatie heeft vastgesteld, ontvangt aankomend verkeer een waarschuwing met een indicatie van jouw positie. Stop het zwaailicht met de rode stopknop onderin.

Prijzen

€17,50
per maand

Of

€165
per jaar

1 Gebruiker

< 30 Gebruikers

€175
per maand

Of

€1650
per jaar

> 30 Gebruikers

€250
per maand

Of

€2750
per jaar

> 60 Gebruikers

Meer dan 60 gebruikers?
Neem contact met ons op

Verhoogt de veiligheid van wegwerkers
Verhoogt de veiligheid van weggebruikers
Lage instapkosten; geen extra hardware benodigd
Ons algoritme zorgt voor nauwkeurige veiligheidsmeldingen naar weggebruikers
U ontvangt 1 inlogcode voor al uw medewerkers
Een online dashboard geeft u inzicht in het gebruik en bereik

Alle voordelen op een rijtje!

Het Digitaal Zwaailicht geïntegreerd hebben in jouw bedrijfswagen?

Meer informatie

Onze partner EBO van Weel biedt dezelfde functionaliteit geheel geïntegreerd in uw bedrijfsvoertuig. Benieuwd naar de mogelijkheden?