STAN is dé app die de aannemer controle geeft over het veiligheidsniveau in het werkvak

STAN geeft je realtime inzicht tijdens de uitvoeringsfase van jouw project. Zo kun je jouw medewerkers aansturen met actuele en locatie-specifieke instructies. Daarnaast krijg je op een laagdrempelige manier data gepresenteerd, waarmee je feitelijk inzicht krijgt in het veiligheidsniveau op jouw project.

POWERED BY: TRAFFIC & MORE

Desktop
Ipad staand

Voorbereiden

Een veilige werkvak inrichting met een herkenbare opzet

Het verschil wordt gemaakt in een goede voorbereiding! STAN maakt het mogelijk om het effect van een goede voorbereiding ook echt te verzilveren tijdens de realisatie. De projecttool maakt het digitaal inrichten van het werkvak zeer eenvoudig. Zo kun je parkeerzones of zones met een verhoogde veiligheidsrisico inrichten, om zo deelnemers te begeleiden. Ook het inrichten van de verkeersmaatregel is zo gedaan, de richtlijnen van de CROW vormen hierbij de basis.

Informeren

Actuele projectinformatie voorafgaand aan de start van de werkzaamheden

De app voorziet in een heldere veiligheidsinstructie, animatie of video, die deelnemers voorafgaand aan de start werkzaamheden raadplegen. Vervolgens kan zodra het werkvak gereed is per discipline het sein worden gegeven dat het werkvak betreden kan worden. Onnodige opstoppingen of wachttijden door te veel voertuigen in het werkvak behoren hiermee tot het verleden. Deelnemers krijgen onderweg, in of rond het werkvak actuele audio-meldingen bij acute veiligheidsissues, zoals aanwezigheid in de veiligheidsruimte.

Coördineren

Altijd invloed op gedragingen in en rond het werkvak met realtime data

Via een online dashboard krijg je realtime inzicht in alle bewegingen van aanwezige disciplines en werkvoertuigen op je project. Op een laagdrempelige manier kun je de disciplines voorzien van  instructies en behoudt je overzicht op de voortgang. Het dashboard geeft je daarnaast handige tools als locatie-specifieke weersverwachting en inzicht in verkeer en OV.

Het dashboard kan verder worden verrijkt met externe bronnen via onze API koppeling. Zo kan STAN volledig op jouw behoefte worden ingericht.

Analyseren

Unieke data die bijdragen aan een zichtbare veiligheidsverbetering in toekomstige werkzaamheden

STAN presenteert project-veiligheidsdata zodanig dat je toekomstige werkzaamheden nog veiliger kunt voorbereiden. Je krijgt inzicht in locaties waar zich risicovolle situaties hebben voorgedaan, zo kun je de risicobron doelgericht elimineren. De veiligheidsdata kan ook realtime worden geraadpleegd, zodat ook tijdens realisatie op basis van feiten kan worden bijgestuurd.

Data wordt ook ingezet om het veilig gedrag van deelnemers of disciplines te stimuleren. STAN maakt het mogelijk om deze data aan een loyaliteitsprogramma te koppelen.